Over Q-ray

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

Advies en software ontwikkeling met kennis van Agro, Food, Feed en Flowers

Specifieke business cases vragen om specifieke oplossingen. Het goed op elkaar afstemmen van bedrijfsprocessen en ICT oplossingen vraagt om expertise. Q-ray adviseert bedrijven in het maken van de juiste keuzes op het gebied van informatiemanagement en ICT. Ook ontwikkelen wij passende software met kennis van de processen in Agro, Food, Feed en Flowers. Onder het motto standaard waar het kan, maatwerk waar het nodig is zorgen wij voor een optimale informatievoorziening bij onze klanten.

Een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring

Q-ray ontwikkelt al meer dan 20 jaar ICT applicaties voor een groot aantal business cases in Agro, Food, Feed en Flowers. We werken zowel voor brancheorganisaties en andere non-profit instellingen als voor commerciële bedrijven. Het voordeel van het werken in verschillende sectoren is dat dit een versterkend effect heeft op ons kennisniveau. Met het uitgangspunt dat de ICT de bedrijfsprocessen van onze klant optimaal moet ondersteunen voegen wij waarde toe.

Pragmatische aanpak en solide oplossingen 

Q-ray levert pragmatische en solide oplossingen, ondersteund door een heldere visie. We leveren compleet werkende oplossingen met componenten en services die door ons op maat worden geconfigureerd en klaarstaan voor intensief gebruik. Gebaseerd op gedegen kennis van informatieservices, een goed overzicht van de nieuwste en bewezen technologieën en een jarenlange ervaring in de ICT.

Q-ray richt zich op het ontwikkelen van maatwerkoplossingen
Greenhouse Culture Surveillance 000066432949 Large 1

Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies

Onze partners