Markten

Passende informatie systemen met kennis van Agro, Food, Feed & Flowers

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

Kennis maken met Agro, Food, Feed & Flowers

Met een standplaats in Wageningen bevindt Q-ray zich in het kenniscentrum van Agro, Food, Feed & Flowers. Het verzamelen en analyseren van data en het toegankelijk maken en delen van informatie via ICT oplossingen is onze specialiteit.

Of het nu gaat over monitoring van voedselveiligheid, het verbeteren van productkwaliteit, gezondheid of duurzaamheid, optimaliseren van kennismanagement, reduceren van kosten of risico’s, inzicht in marktinformatie of juist proces-ondersteunende systemen: met kennis van je business realiseren wij passende informatie systemen. Als ICT Services & Solutions provider adviseren en ondersteunen we je organisatie of bedrijf bij de uitdagingen op het gebied van informatiemanagement.

Download het whitepaper

Uitdagingen in Agro

Wereldwijd staat de land- en tuinbouw voor grote uitdagingen. Enerzijds moet input en output die bedreigend is voor natuurlijke ecosystemen voorkomen worden en is er minder agrarisch areaal beschikbaar. Anderzijds moet een groeiende, steeds welvarender wordende wereldbevolking gevoed worden.

Lees meer

Uitdagingen in Food

De wereldbevolking groeit de komende jaren naar 9 miljard. Bovendien zijn de verwachtingen rondom voedselveiligheid, gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit hoog. Grip houden op internationale logistieke productstromen is slechts één van de uitdagingen waar de Food sector voor staat.

Lees meer

Uitdagingen in Feed


Gezonde, veilige en kwalitatieve voeders zijn essentieel voor gezonde dieren en de productie van lekkere en veilige dierlijke producten. De kwaliteit van voeders wordt geborgd door specialistische kennis van het gehele productieproces. Efficiëntie en duurzaamheid in een complex landschap is niet voor niets een belangrijk uitdaging voor Feed.


Lees meer

Uitdagingen in Flowers

Nederland is al decennialang ’s werelds grootste marktplaats van de bloemen-, planten- en bollensector. En het is een dynamische sector; schaalvergroting en globalisering van de teelt en handel nemen toe. Er is sprake van toenemende internationale concurrentie. De supply chain neemt toe in complexiteit en naast luchttransport is er een toename van containertransport.

Lees meer

Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies