Supply chain software

De gehele (vers)keten in kaart

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

Supply Chain software: samenwerking in het gehele netwerk

De supply chain in Agro, Food, Feed en Flowers loopt van ‘grond tot mond’, van ‘boer tot bord’, van ‘zaadje tot vaas’. In de keten zijn stakeholders als telers, producenten, voedingsindustrie, distributiebedrijven, detailhandel en retailers actief. De complexiteit van de supply chain is sterk toegenomen door wereldwijd inkopen van grondstoffen en producten en door uitbesteding aan specialistische partijen. Supply chain software helpt grip te houden op de gehele keten.

Duurzaamheid & veiligheid door Supply Chain responsibility

Samenwerking met leveranciers en afnemers in een keten kan de processen verbeteren en de keten-faalkosten verlagen. Door het delen van data, kennis en informatie kunnen processen tussen organisaties en sectoren beter op elkaar afgestemd worden. Behalve de supply chain performance wordt de verantwoordelijkheid in de keten steeds belangrijker. Denk aan duurzaamheid en voedselveiligheid. Wij noemen dat supply chain responsibility.

Waarborg duurzaamheid en voedselveiligheid in je organisatie & sector

Ontvang vrijblijvend advies
ICT_Solutions_22.jpg

Q-ray: ervaren in ontwikkeling van software voor versketens

Q-ray heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het opzetten van supply chain applicaties voor verschillende specifieke business cases.

  • Bloemensector: voor FloraHolland ontwikkelden we systemen die inzicht geven in vraag en aanbod in de bloemen- en pot-plantenketen.
  • Versketens: Voor versketens ontwikkelden we het Fresh Quality Management platform wat naast kwaliteitsmanagement ook tracking & tracing, voorraadbeheer en inzicht geeft in de partijstroom door de keten. 
  • Wij adviseren je graag over het opzetten en realiseren van Supply Chain software voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor advies of meer informatie over diverse ICT oplossingen.

Gerelateerd

Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies