Business intelligence tools

Maak Agro, Food, Feed en Flowers wijzer

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

Business Intelligence tools: haal je het maximale uit je data?

We zien vaak dat bedrijven of organisaties in de sectoren Agro, Food, Feed en Flowers een schat aan data hebben, maar er vanwege prioriteit of kennis en kunde weinig mee doen. Herken je dat? Gartner adviseert: “Make information your biggest business asset” en stelt dat informatie in vijf jaar tijd gebruikt zal worden voor het innoveren, digitaliseren of elimineren van 80% van de business processen en producten van de tien jaren daarvoor.

Business intelligence (BI) is het continue proces waarmee bedrijven en organisaties op gerichte wijze data verzamelen, registreren en analyseren. De daaruit resulterende informatie en kennis wordt in besluitvormingsprocessen toegepast om de prestaties te verbeteren. Business Intelligence tools zijn ICT hulpmiddelen die BI ondersteunen en efficiënt mogelijk maken. In kennisintensieve sectoren als Agro, Food, Feed en Flowers is BI onmisbaar.

Krijg grip op een voedselveilige supply chain
met de Rapid Alerts App

Download de gratis RASFF app om altijd op de hoogte te zijn van Food en Feed safety incidenten 

Download on the app storeDownload on the play store

Vertaal data naar bruikbare informatie met Business Intelligence tools

Business Intelligence tools zorgen voor een vertaling van data naar informatie. Dat gaat niet vanzelf. Vaak komt informatie uit verschillende bronnen. Bij het combineren van data is data-alignement cruciaal. Hoe voorkom je dat je appels en peren gaat vergelijken? We gebruiken nu eenmaal niet dezelfde terminologie, duiding en grootheden. Zeker als het een internationale context betreft. Om data betrouwbaar met elkaar in verband te brengen zijn vaak vertaalslagen en transformaties nodig.Data moet valide en betrouwbaar zijn als op basis ervan strategische besluiten worden genomen. Pas daarna kan er zinvolle informatie beschikbaar worden gemaakt. Business Intelligence tools maken het mogelijk om efficiënt trends en verbanden boven water te krijgen.

Maak Agro, Food, Feed en Flowers wijzer met Business Intelligence tools

Ontvang vrijblijvend advies
ICT_Solutions_5.jpg

Q-ray: bewezen Business Intelligence oplossingen voor Agro, Food, Feed en Flowers

Q-ray zet in verschillende business cases Business Intelligence tools in en heeft ervaring in het adviseren en implementeren van passende oplossingen op dit gebied. Wij adviseren je graag over het opzetten en realiseren van business intelligence oplossingen voor jouw organisatie. Neem contact met ons op voor advies of meer informatie over diverse ICT oplossingen.

Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies