Apps en mobiele oplossingen

Bedrijfsgegevens binnen handbereik met Q-ray Apps In Business

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

Efficiëntie in je bedrijfsproces dankzij apps en mobiele oplossingen

Wil je dat informatie ook op een smartphone of tablet beschikbaar is? Business apps maken je organisatie en bedrijfsprocessen mobiel. Met mobiele applicaties kunnen jij en je gebruikers overal eenvoudig gegevens raadplegen, gegevens registeren, orders plaatsen of accepteren en allerlei andere functies uitvoeren die je in je business nodig hebt.

Krijg grip op een voedselveilige supply chain
met de Rapid Alerts App

Download de gratis RASFF app om altijd op de hoogte te zijn van Food en Feed safety incidenten 

Download on the app storeDownload on the play store

Logo Appsinbusiness Klein Blauw

Apps In Business

Apps In Business levert passende mobiele oplossingen waarmee u altijd en overal toegang heeft tot de juiste informatie.

Apps en mobiele oplossingen voor Agro, Food, Feed en Flowers

Apps en mobiele oplossingen vormen een integraal onderdeel van het business proces. De efficiëntie in jouw bedrijfsprocessen staat voorop. Apps en mobiele oplossingen voor de sectoren Agro, Food, Feed en Flowers leggen de focus op een aantal belangrijke aspecten:

  • Aansluiting bij werkprocessen: iOS, Android of Windows? Smartphone of tablet? Moeilijke keuzes in een steeds veranderende markt. Een app die je dagelijks in je werk gebruikt, moet goed aansluiten bij je werkproces en gemakkelijk te bedienen zijn.
  • Offline doorwerken: daarbij is het essentieel dat goed wordt ingespeeld op de (on)mogelijkheden van smartphones en tablets. Iedereen weet uit ervaring dat mobiele verbindingen weg kunnen vallen, zeker wanneer het dataverkeer betreft. Met offline apps kun je gewoon doorwerken zonder dataverbinding en later gegevens uitwisselen. Essentieel voor medewerkers in omstandigheden met onvoldoende garantie op een werkende dataverbinding.
  • Bedrijfsautomatisering: een business app is een onderdeel van de bedrijfsautomatisering . Een app is geen business app als deze niet kan communiceren met de centrale systemen van een organisatie. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden zoals database replicatie en web services.
  • Beveiliging: beveiliging is bij business apps een belangrijk aspect. Ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsgegevens kan enorme schade opleveren. Wij hebben de kennis in huis om zowel de apps (applicaties) zelf als ook smartphones en tablets optimaal te beveiligen tegen ongeoorloofd gebruik.

Ontdek hoe mobiele bedrijfsapplicaties sectorversterkend werken

Ontvang vrijblijvend advies
Mobieleoplossingen

Q-ray: al meer dan 15 jaar ervaring in mobiele bedrijfsapplicaties

Q-ray heeft een schat aan ervaring opgebouwd met het ontwikkelen en exploiteren van mobiele bedrijfsapplicaties. Mobiele business-to-business apps zijn een strategische onderdeel van ons portfolio. Q-ray heeft de afgelopen jaren substantieel geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe kennis op het gebied van ontwikkeling en distributie van business-to-business apps op de nieuwe platforms.

Q-ray heeft de kennis in huis om apps te ontwikkelen voor meerdere platforms en devices. In onze aanpak hebben we ons gericht op zowel platform-specifieke omgevingen (die tools die voor één platform geschikt en geoptimaliseerd zijn, ook wel ‘native’ genoemd) als generieke tools waarmee applicaties ontwikkeld kunnen worden die op meerdere platforms (m.n. op zowel iOS als Android) kunnen draaien.

Wij adviseren je graag over het uitrollen van je mobiele strategie. Neem contact met ons op voor advies of meer informatie over diverse ICT oplossingen.

Gerelateerd

Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies