Support en onderhoud

Support en onderhoud door Q-ray

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

Support en onderhoud

Maatwerk software is óók service op maat. Ook na de oplevering van je nieuwe informatiesysteem zorgen onze support-medewerkers voor continuïteit. De support-desk van Q-ray helpt je met al je vragen tijdens het dagelijks gebruik van de systemen.

Maatwerk software = óók service op maat 

Dit betekent dat wij je ook na de oplevering van je nieuwe informatiesysteem blijven ondersteunen. Q-ray beschikt over een uitstekende support-desk die helpt met al je vragen tijdens het dagelijks gebruik van de informatiesystemen. We sluiten een zogenaamd Service Level Agreement (SLA) af waarin we de afspraken en procedures vastleggen zodat we allebei precies weten waar we aan toe zijn. Denk hierbij aan afspraken over responstijden, beschikbaarheid van capaciteit, pro-actief databasebeheer en signalering en advies op het gebied van releases en patches.

Support van Q-ray: betrouwbaar, snel en tijdig

De support-desk van Q-ray is ingericht om snel en met gebruik van korte communicatielijnen ondersteuning te kunnen bieden bij vragen of eventuele storingen. Onze professionele support medewerkers staan voor je klaar om een telefoontje of een email in behandeling te nemen en een vraag of een probleem zo snel mogelijk op te lossen. Hoe snel het probleem wordt opgelost, is natuurlijk afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk. Q-ray zorgt ervoor dat je probleem direct wordt opgepakt. 

Omdat onze mensen betrokken zijn met hun werk en de klant, zijn we op hoogte van de laatste ICT-ontwikkelingen en kunnen we snel en adequaat reageren.

Onderhoud: de motor van continuïteit van je applicatie

Iedere applicatie moet bij de tijd blijven. Wijzigingen die bijvoorbeeld in browsers als Chrome en Internet Explorer frequent worden doorgevoerd kunnen soms problemen veroorzaken. Daarom is onderhoud nodig. Ook wijzigingen in business processen of data behoefte vergen soms kleine aanpassingen in applicaties. Dergelijk onderhoud wil je snel en praktisch laten oplossen zodat je weer tot de orde van de dag kunt overgaan.

Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies