ICT Consultancy

ICT advies met kennis van Agro, Food , Feed & Flowers

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

ICT Consultancy

Het goed op elkaar afstemmen van bedrijfsprocessen en ICT oplossingen in een kennisintensieve omgeving vraagt om expertise. Wij kennen de dynamiek van Agro, Food, Feed en Flowers en adviseren je graag over je informatievraagstukken.


ICT moet bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen

Vanuit dit uitgangspunt adviseren wij bedrijven en organisaties rondom informatiemanagement en ICT oplossingen. Agro, Food, Feed en Flowers zijn kennisintensieve sectoren en de processen binnen en tussen bedrijven zijn dynamisch. De data en informatie die nodig is om de bedrijfsprocessen te managen is uitgebreid en de nodige systemen zijn vaak complex. Het maken van goede strategische, tactische en operationele keuzes in het applicatie landschap is een tak van sport die kennis en expertise vraagt.

ICT advies met kennis van jouw business

Q-ray heeft ruime ervaring met vele projecten voor een grote diversiteit aan business cases. Met onze kennis van Agro, Food , Feed & Flowers en onze expertise en ervaring in webapplicaties en mobiele oplossingen, architectuur, infrastructuur en koppelingen tussen systemen bieden wij professionele consultancy op het gebied van informatiemanagement. Wij adviseren je graag over je informatievraagstukken en ondersteunen bij het bepalen van de juiste ICT strategie of de keuze van de juiste IT oplossing. Ook voeren we reviews, haalbaarheidsstudies of quick-scans uit.

ICT consultancy van Q-ray: advies dat verder gaat dan de techniek alleen

Het op elkaar afstemmen van bedrijfsprocessen en ICT is ons dagelijks werk. En bij de geschikte oplossing voor jouw situatie gaat het verder dan techniek alleen. Wij kennen de bedrijven, de werkprocessen, de informatiebehoeftes en de systemen in Agro, Food, Feed & Flowers. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?


Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies