Big Data

Data analyse en data intelligence - er is meer te halen uit je data dan je denkt

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

Big Data: data analyse en data intelligence

De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit exponentieel. Er is vaak meer te halen uit je data waarmee je waarde aan je business kan toevoegen. Onze dataspecialisten laten dit graag aan je zien.

Haalt je organisatie het maximale uit data?


De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit exponentieel. We zien vaak dat organisaties in Agro, Food, Feed & Flowers een schat aan data bezitten, maar er vanwege prioriteit of kennis en kunde weinig mee doen. Niet alleen de opslag van deze hoeveelheden data is een uitdaging. Ook het analyseren en verrijken van deze data speelt een steeds grotere rol in je sector. Deze data bevat immers een schat aan informatie voor allerlei doeleinden. Het geeft meer inzicht in processen of systemen en kan leiden tot een enorme toegevoegde waarde voor je organisatie. Ook relatief kleine datasets kunnen informatie bevatten die we met data analyse zichtbaar maken en tot waarde kunnen brengen.
Download het whitepaper

Business Intelligence: data omzetten in waardevolle kennis


De belangrijkste vraag is wat je doet met de beschikbare data. Business intelligence (BI) is het continue proces waarmee bedrijven en organisaties op gerichte wijze data verzamelen, registreren en analyseren en de daaruit resulterende informatie en kennis in besluitvormingsprocessen toepassen om de prestaties te verbeteren. Business Intelligence tools zorgen voor een vertaling van data naar bruikbare informatie.

Q-ray: ‘big in data’

Q-ray heeft kennis en ervaring op het gebied van Big Data, data analyse en data intelligence. We zijn letterlijk ‘big in data’ en zijn betrokken bij big data initiatieven als FloriData in de sierteelt en BigT&U in de tuinbouw. We combineren gestructureerde en ongestructureerde data en hebben laten zien dat de juiste aanpak en inzet van technologieën waarde toevoegt aan organisaties in de sectoren Agro, Food, Feed en Flowers.


Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies