ICT Services

We stemmen jouw bedrijfsprocessen en ICT optimaal op elkaar af
.

Vraag een offerte aan Ontvang vrijblijvend advies

Jij doet waar je goed in bent. Wij zorgen voor de rest.

ICT heeft één doel: het moet bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Het ontwerpen, realiseren en onderhouden van ICT oplossingen is een tak van sport die kennis en expertise vraagt. Zeker in dynamische, complexe en kennisintensieve sectoren als Agro, Food, Feed en Flowers. De ICT Services van Q-ray zijn erop gericht dat jij je kunt concentreren op datgene waar je goed in bent. Wij zorgen voor de randvoorwaarden waarbinnen je dat optimaal kunt doen.

Download het whitepaper


Het goed op elkaar afstemmen van bedrijfsprocessen en ICT oplossingen in een kennisintensieve omgeving vraagt om expertise. Wij kennen de dynamiek van Agro, Food, Feed en Flowers en adviseren je graag over je informatievraagstukken.


Lees meer

Wat kan en wil je organisatie en welke informatievoorziening hoort daarbij? Standaard waar het kan en maatwerk waar het nodig is. Wij ontwikkelen passende software voor specifieke business cases in Agro, Food, Feed en Flowers.

Lees meer

De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit exponentieel. Er is vaak meer te halen uit je data waarmee je waarde aan je business kan toevoegen. Onze dataspecialisten laten dit graag aan je zien.

Lees meer

Voor je organisatie en de continuïteit van je bedrijfsprocessen is een goed functionerend ICT systeem essentieel. Een optimale infrastructuur en professionele hosting is hiervoor een randvoorwaarde. Wij zorgen voor continuïteit van je informatievoorziening.

Lees meer

Maatwerk software is óók service op maat. Ook na de oplevering van je nieuwe informatiesysteem zorgen onze support-medewerkers voor continuïteit. De support-desk van Q-ray helpt je met al je vragen tijdens het dagelijks gebruik van de systemen.

Lees meer

Ontdek hoe ICT jouw organisatie en sector versterkt

Laat je vrijblijvend adviseren, of ontvang aanvullende informatie over onze ICT-oplossingen. Wij helpen je graag informatievraagstukken om te zetten in de (digitale) groei van jouw organisatie.

Ontvang vrijblijvend advies